Els motards tornaran a fer un mosaic a la plaça major de Vic per la Diada

La manifestació d'enguany serà en forma de X, com la bandera negra

Redacció Osona.com
06 de setembre del 2016
Actualitzat a la 13:10h
Espectacular panoràmica del mosaic de l'any passat
Espectacular panoràmica del mosaic de l'any passat | Josep M. Montaner

Un any més, amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya, l'Associació de Motards Independentistes, conjuntament amb l'ANC d'Osona, organitzen la setena manifestació en moto de l'Onze de Setembre. Enguany, tornaran a fer un mosaic amb les motos a la plaça Major, entre les 8 i les 9:30, on posaran els vehicles en forma de X (com la bandera negra), "com a senyal que mai ens rendirem", expliquen des de l'associació.

Tal com diuen, l'elecció d'aquest mosaic no és per celebrar una derrota, sinó que "recordem que fa 302 anys l'exèrcit Borbònic va envair Catalunya per la força; i que en aquests més de 300 anys han assassinat, torturat i empresonat des de treballadores fins a presidents escollits democràticament a les urnes i davant això els donem un missatge ben clar: No ens rendirem mai".
 

Plànol del mosaic de la plaça de Vic Foto: Associació de Motards Independentistes


Els participants arribaran a Vic provinents d'arreu de Catalunya, per tal de formar un gran mosaic a la plaça Major en forma de X, abans de sortir en direcció Barcelona per participar en l'acte "A punt", que es farà a la tarda. A partir de les 7 del matí sortiran columnes de motoristes des de diversos punts de Catalunya, com Vilafranca del Penedès (benzinera Esclat), Maresme (rotonda del Rengle de Mataró), Barcelona (estació Renfe Sant Andreu Arenal), Manresa (benzinera de Petrocat), Lleida (benzinera de Sidamon) o Girona (aparcament del Decathlon). A les 7.45 hores també sortirà la columna del Vallès (benzinera dels Batzacs, a la C-17 a Lliçà).

Les motos podran accedir a la plaça Major de Vic a partir de les 8 del matí. En aquest moment, ja es podran començar a col·locar per formar el gran mosaic. Una vegada estiguin col·locades totes les motos, i fetes les fotos aèries de rigor, a les 9.15 hores, es donarà pas als parlaments. Intervindrà l'alcaldessa de Vic Anna Erra i els Motards independentistes.

La sortida de les motos de la plaça Major de Vic serà a les 10 del matí, quan partiran cap El Bruc. A les 12 del migdia es sortirà del Bruc cap a Barcelona. Per tant, es preveu que l'entrada a la ciutat comtal per la Meridiana sigui als volts de la 1 del migdia. Com a novetat d'enguay, es fa un dinar de germanor. Per inscriure's, es pot fer a través d'aquest enllaç.
 

Horaris del recorregut i de les diferents columnes



 

Un dels motards més matiners de l'any passat. Foto: Josep M. Muntaner
 

Cartell de la manifestació Foto: Associació de Motards Independentistes

Arxivat a