El BaiBai Fest es consolida amb una segona edició

L'esdeveniment reuneix moda, música i gastronomia en un espai de trobada per al públic jove | L'organització preveu l'assistència de 500 persones

El BaiBai Fest preveu acollir 500 persones en aquesta segona edició
El BaiBai Fest preveu acollir 500 persones en aquesta segona edició | BaiBai Fest / Arnau Jaumira
Redacció Osona.com
02 de setembre del 2016
Actualitzat a les 14:10h
El BaiBai Fest és un esdeveniment que beu del cosmopolitisme Barceloní, promocionant la cultura i el comerç local. Aquest dissabte 3 de setembre arriba la segona edició del festival. Des de les 17.00 fins a les 22.00 hores els joves podran contemplar la presentació de noves propostes de moda femenina, eivissenca, joieria de luxe i de complements a càrrec de diversos comerços, alguns d'ells de la comarca d'Osona.

Al llarg del festival hi haurà quatre concerts. Matthew McDaid oferirà una música folk-pop, hi haurà versions i rumba amb Pelut i Pelat, versions d'estil pop-rock de Jordi Belza, i la presència de la cantautora Mar Ortega. Paral·lelament també s'oferirà una mostra de pintura mural en directe, a càrrec de l'artista barceloní Òscar Medina. Després, s'oferirà un espectacle de ball en directe de l'escola TLS de Vic, seguida d'una proposta gastronòmica a càrrec de la creperia vigatana Frida.

En la seva primera edició celebrada el passat 16 de juliol, el BaiBaiFest va acollir més de 350 persones que van gaudir de la música del grup català Edward Estlin, del cantautor folguerolenc Xavier Abril, i del Dj Bab Klover, mentre l'artista Enric Viver va ser l'encarregat de pintar un mural gegant. En aquesta nova cita el festival preveu una assistència de 500 persones. L'entrada, exclusiva per a majors d'edat, té un cost de cinc euros que inclou l'accés gratuït a Les Carpes Vig, espai on es realitzarà el festival, fins a la una de la nit.  
Arxivat a