El barri del Remei de Vic està de festa major

Actes del 2 al 10 de setembre

Redacció
01 de setembre del 2016
Actualitzat a les 12:29h
El barri del Remei de Vic celebra la seva festa major. Del 2 al 10 de setembre els veïns de la zona gaudiran de vuit dies d'actes per a tots els públics. El pregó, a càrrec de Jordi Tanyà, el divendres 2 a les 21.30 hores, donarà el tret de sortida de les celebracions.

Programació completa

Dissabte 3 tindrà lloc el Gran campionat de botifarra a les quatre de la tarda. A continuació, hi haurà la gran cercavila amb la xaranga La banda Guillada. A les 20.30 hores hi haurà un sopar seguidament del gran ball de festa major amb David duet.

La jornada de diumenge 4 començarà amb una xocolatada acompanyada d'un espectacle familiar. Després hi haurà la festa de l'escuma i el campionat de bitlles catalanes. Al migdia es disputarà el XXVI Trofeu Ramon Cunill Casajoana a la vegada que tindrà lloc la III Ruta de tapes. A les 21.30 hores hi haurà el Gran Correfoc amb les Fures d'Ausa.

La festa continuarà el dijous 8 amb un circuit de Karts de la Guàrdia Urbana de Vic, i jocs de Cucanya, entre altres actes. Dissabte 10 tindrà lloc la gran cercavila amb els gegants del Remei i els grallers del carrer de la Riera, i després hi haurà un ball de Swing.

Els dies 23 i 24 de setembre, i el 8 d'octubre hi haurà el passi d'una hora de teatre, 180 graus, escrita i dirigida per Xevi Font, la desfilada de modes, entre altres, Fira't, i la festa dels 20 anys del CAP.
Arxivat a