El Cineclub Vic comença el cicle més intens de la seva història

En total preveu 24 sessions pels mesos de setembre a desembre | "Nuestra hermana pequeña", de Hirokazu Kore-eda, serà la primera projecció que oferirà l'entitat

Imatge de «Nuestra hermana pequeña», el film que enceta el cicle del Cineclub Vic
Imatge de «Nuestra hermana pequeña», el film que enceta el cicle del Cineclub Vic | Youtube
Redacció Osona.com
01 de setembre del 2016
Actualitzat a les 10:34h

El Cineclub Vic enceta dimarts 6 de setembre el cicle amb més programació de la seva història, marcat per les activitats de VICCC 2016. Ho farà amb Nuestra hermana pequeña, el nou film d'un dels directors més habituals del Cineclub, Hirokazu Kore-eda. En total, i fins al mes de desembre, hi haurà 24 sessions.

Durant la tardor creixen les col·laboracions del Cineclub Vic amb altres entitats. Enguany, per exemple, es projectarà Rams (El valle de los carneros) al Museu del Ter de Manlleu, dins la sisena Mostra de cinema Etnogràfic. En el marc del Festival Protesta, 10 años y divorciada i Una amistat inoblidable; Laurence Anyways, amb la UVic-UCC dins de les activitats transversals "Altres mirades possibles: (Re)pensar des d'una perspectiva de gènere".

La Propera Pell, amb VicDones-SIADOsona dins de la mostra Conegudes (també) a casa; Dies d'agost, amb la cooperativa del mateix nom; Poesia, amb AFMADO pel Dia Mundial de l'Alzheimer, Elling, amb el la Fundació CMPPO, amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental i Secrets from Another Place: Creating Twin Peaks, amb els Reis Catòdics, dins de la 3a Audiència catòdica, entre altres projeccions.

Per altra banda, l'Espai ETC acollirà dos documentals de la Col·lecció DocuVICCC; Grups de Daniel Feixas al setembre, i Cineclub Vic. Orígens, de Miquel Pérez i Quim Crusellas al novembre. També tindrà lloc el Festival Julius, dedicat a Vic, i el díptic "Vic, escenari i plató", on es projectaran els films Noche de vino tinto i Libertarias, rodats a la capital d'Osona.

Pel que fa a les sessions de diumenge, el Cineclub continua apostant per les propostes familiars de qualitat. Entre aquestes hi destaquen Antboy, Al sostre del món, Son of Rambow, Phantom Boy, Una amistat inoblidable, i Melody.

Arxivat a