L’estil jamaicà, protagonista de la festa major de Santa Eulàlia de Riuprimer

L'impulsor de la Festa del Segar i el Batre, que ha arribat a les 20 edicions, Josep Franquesa, farà el pregó el dijous 1 de setembre

Redacció
30 d'agost del 2016
Actualitzat el 31 d'agost a les 15:52h

Cartell de la festa major. Foto: Ajuntament de Santa Eulàlia de Riuprimer

Amb el pregó de l'impulsor de la Festa del Segar i el Batre, que ha arribat a les 20 edicions, Josep Franquesa, Santa Eulàlia de Riuprimer començarà oficialment la festa major aquest dijous 1 de setembre, tot i que des del 26 d'agost ja s'han anat celebrant alguns actes, amb propostes de cinema infantil a la fresca, nits d'humor i de música.

Un concert de percussió amb Santi i Dan Arisa amenitzaran la nit de dijous 1 de setembre, acompanyat d'un pica-pica per acabar la jornada. Divendres 2 hi haurà jocs infantils i juvenils amb inflables, i una sardinada popular amb la cantada d'havaneres a càrrec del grup Atotavela. L'estètica jamaicana serà la protagonista de la nit, ja que en els concerts del grup local Artistes invitats i de la banda Greska, seguidament de PD Rastes, es requereix anar vestit d'acord amb l'estil.

La jornada de dissabte 3 començarà amb partits de futbol, seguida del carnaval d'estiu. Al vespre tindrà lloc el correfoc amb els Diables Sexes Foc de Sant Cugat Sesgarrigues pels carrers del poble. A continuació hi haurà el ball de festa major amb l'Orquestra Mitjanit i més gresca a càrrec de Spexen.

Els partits de futbol continuaran el diumenge 4 i l'orquestra Moonlight amenitzarà la tarda amb la seva música. L'arrossada i les sardanes de la Cobla Canigó són els actes destacats del dilluns 5.

La festa continuarà els divendres 9, diumenge 11, dissabte 17 i diumenge 18 amb activitats com la commemoració de la diada nacional del principat de Catalunya, les dues hores de resistència d'enduro, una classe de zumba o la 26a Pedala-Pedala amb BTT.

Programa de la festa major (PDF)