Endesa inverteix 35.000 euros en la millora de la xarxa elèctrica de Torelló

Els treballs garanteixen la qualitat i la continuïtat del subministrament a 4.000 clients de la població

1200_1472230759unnamed
1200_1472230759unnamed | Endesa
Redacció Osona.com
28 d'agost del 2016
La companyia elèctrica Endesa ha finalitzat els treballs de renovació tecnològica de la xarxa elèctrica de mitjana tensió a Torelló. Els treballs, que han tingut un pressupost de 35.000 euros, han estat finançats íntegrament per la companyia i han consistit en la instal·lació de millores tecnològiques en diversos centres de distribució i en la modificació d'alguns punts de la xarxa.

Aquesta sèrie de millores augmenten la qualitat i la continuïtat del subministrament a 4.000 clients del poble. Una de les intervencions més importants és la instal·lació de cabines encapsulades amb un gas de característiques especialment aïllants que les fan molt més segures en cas d'un possible incident.

Una de les millores ha consistit en instal·lar noves cabines d'última tecnologia a diversos centres de distribució. El nou sistema suposa una millora substancial en la seguretat del centre de transformació, ja que substitueix les cabines aèries per unes encapsulades amb un gas de característiques especialment aïllants. Aquestes cabines, completament estanques, tenen una major capacitat d'extinció en cas que es produís algun incident i són més segures per als tècnics, quan han d'entrar al centre de transformació a fer treballs de manteniment i millora o realitzar alguna maniobra.

Per altra banda, també s’ha fet una reconfiguració de la xarxa, quedant així els centres de distribució al voltant del barri del Carrer de la Pau i el Passeig del Firal, integrats dins la xarxa general de Torrelló amb doble alimentació, fet que representa una millora substancial en la qualitat del subministrament als clients.
 
Arxivat a