El bon temps acompanya la festa d'estiu de Sant Martí de Dalt

Els menuts tenien un ampli ventall d'activitats per divertir-se

Les activitats per als menuts van tenir un protagonisme destacat
Les activitats per als menuts van tenir un protagonisme destacat | Toni Carrasco
Toni Carrasco
24 d'agost del 2016
Actualitzat a les 17:39h
El passat cap de setmana va tenir lloc la Festa Major d'Estiu de Sant Martí de Centelles de Dalt. La participació activa de tots els veïns de la zona, que en bona part viuen a pagès i de forma aïllada, va ser un dels èxits i nexe d'unió amb la festa.

El dissabte, la botifarrada va comptar amb més de cent comensals en les carpes instal·lades per a l'ocasió. Un àpat que va acabar amb la projecció a la fresca del film Bienvenidos al Norte. Diumenge els jocs de cucanya, la pista americana, els inflables, el tir amb l'arc i el circuit amb bicicletes el·líptiques, van fer les delícies dels més menuts, que durant més de dues hores i mitja i fins a l'hora de dinar, no van parar de cremar energies i competir per veure qui era l'equip guanyador.

Hi havia modalitats i habilitats com llençar una ferradura dins un recipient a una distància considerable, fer una cursa de sacs, saltar sobre unes enormes bales de palla, aguantar una pilota amb la cara del teu company d'equip o pujar a cavall del teu amic i intentar fer punteria i agafar una volandera de ferro amb una llança de fusta. La festa va cloure amb una espectacular arrossada i l'actuació dels mags barcelonins Los Magtásticos.
 

Un nen llençant una ferradura Foto: Toni Carrasco

 

La festivitat va cloure amb una arrossada i l'actuació de Los Magstásticos Foto: Toni Carrasco