La Nova Fira d'Antiguitats aplega més de 2.500 visitants

La 25a edició ha estat organitzada per Mont Organització Firal i ha aconseguit arribar a un públic més jove

Enguany l'entrada era de 3 euros
Enguany l'entrada era de 3 euros | Nova Fira d’Antiguitats, Col·leccionisme i «Vintage»
Redacció Osona.com
22 d'agost del 2016
La Nova Fira d’Antiguitats, Col·leccionisme i “Vintage”, que es va celebrar al Recinte Firal El Sucre de Vic de divendres a diumenge, va aplegar més de 2.500 visitants, una xifra molt similar a la de l'any passat.

Després que l'abril d'aquest any, s'anunciés que se suspendria el certamen, va decidir organitzar-ho la iniciativa privada Mont Organització Firal, liderada per Montse Figuera. Els nous organitzadors van remarcar que "no es podia deixar Vic i el territori sense una fira que ha anat més enllà de dues dècades". A banda de les antiguitats, en aquesta 25a edició s'hi ha sumat el col·leccionisme i els articles vintage amb la voluntat d'arribar a un públic més ampli i més jove.

També ha variat el preu de l'entrada per accedir al Recinte Firal del Sucre, que ha passat dels 5 euros de l'any passat als 3. En la 25a edició de la fira hi han participat una trentena d'expositors –el mateix nombre que l'any passat- vinguts d'arreu de Catalunya i de diferents punts de l'estat, com Castelló o Jaca, a més també hi ha estat presents estands de França i Alemanya. "El 95% estan contents amb les vendes que han tingut" i "repetiran l'any que ve", va detallar Montse Figuera, que ha subratllat que els objectes vintage han tingut molta sortida.
 

La fira celebrava la 25a edició Foto: La Nova Fira d’Antiguitats, Col·leccionisme i «Vintage»