Sant Martí de Centelles de Dalt celebra la festa d'estiu

Durant tot el cap de setmana hi ha actes per a tothom

1200_1471615231santmarti
1200_1471615231santmarti | Ajuntament de Sant Martí de Centelles
Toni Carrasco
19 d'agost del 2016
Actualitzat a les 16:01h
El nucli urbà i rural al voltant de l'església de Sant Martí de Centelles de Dalt, zona de les Comes i a la falda del Castell de Sant Martí, celebra un any més la festa major amb actes per a tothom durant tot aquest cap de setmana.

Aquest dissabte a les dos quarts de sis es portarà a terme una caminada i visita a l'espai Cerdà, urbanista centellenc que va projectar l'Eixample barceloní. Al vespre tindrà lloc la tradicional botifarrada, amb una previsió d'assistència d'unes cent trenta persones. En acabar es farà públic el veredicte del guanyador del 4t Concurs de Pastissos, on es valora sobretot el gust i que tingui un aspecte original; tant els participants com el jurat seran dels mateixos assistents al sopar. La festa s'acabarà amb cinema a la fresca i la projecció del film Bienvenidos al Norte.

El diumenge al matí a partir de les onze els actes consistiran en proves, jocs i atraccions per a tothom començant amb la Gimcana Rural, un recorregut de quatre proves a l'estil d'una Pista Americana a l'entorn de l'església. I també es podrà gaudir d'inflables, bicis el·líptiques i tir a l'arc. Al voltant de les dues tindrà lloc l'arrossada popular que acabarà amb l'actuació d'un espectacle de màgia a càrrec de Los Magtásticos i un fi de festa amb la tradicional trencada de l'olla, per a tots els nens que ho desitgin.

Enguany i per evitar la pluja i la calor s'ha previst que els àpats com la botifarrada de dissabte i l'arrossada de diumenge es faci en una carpa, muntada per a l'ocasió a la plaça de l'església.
 

Foto: Ajuntament de Sant Martí de Centelles