Una vuitantena de persones participen en les colònies de l'Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes de Vic

Enguany l'estada ha estat dedicada a les Olimpíades

Una voluntària pintant amb una dona gran
Una voluntària pintant amb una dona gran | David Aragüete/Hospitalitat de la Mare de Déu de Lurdes de Vic
Redacció Osona.com
18 d'agost del 2016
La delegació d'Osona-Ripollès de l'Hospitalitat de la Mare de Déu de Lurdes de Vic, va celebrar entre el 7 i el 13 d'Agost, una nova edició de les colònies d'estiu a la localitat d'Alpens. Els participants han estat gent gran i gent amb alguna discapacitat, així com voluntaris i voluntàries. La majoria d'aquestes eren joves i han estat els encarregats de preparar tota la setmana d'activitats. En total, una vuitantena de persones han participat en aquestes colònies.

L'estada va girar entorn de les Olimpíades, tant pel que fa als jocs com pel que fa als tallers. Els participants es van dividir en quatre equips representant a Catalunya, Brasil, Escòcia i Mèxic. Les activitats van consistir a fer els banderins dels equips, un taller de medalles amb fotos personalitzades, una marató en forma de joc de l'oca pels carrers del poble, etc.

No van faltar els actes més típics de les Olimpíades: la cerimònia d'obertura amb l'arribada de la bandera i la torxa olímpica, i la cerimònia de clausura en forma d'actuacions pels mateixos usuaris i entrega de medalles. A més de totes aquestes activitats, cada dia es feia una Eucaristia per part de diferents rectors de la comarca, i una estona de pregària.

Acabades aquestes colònies, l'Hospitalitat ja se centra en les activitats que queden d'any, i en especial en l'any vinent on se celebrarà el 50è aniversari de l'entitat, així com el 50è Pelegrinatge a Lourdes, que es preveu que serà del 17 al 21 de juny de 2017.
 
Arxivat a