Taradell enceta deu dies de festa major

El pregó d'enguany el farà Vicenç Tió i Brugalla

Redacció Osona.com
17 d'agost del 2016
Actualitzat a les 18:04h
Festa d'en Toca-Sons del 2013
Festa d'en Toca-Sons del 2013 | Josep Maria Costa
Aquest dijous comença la festa major de Taradell amb un concert a càrrec de la coral Vilademany a la mateixa fundació, a dos quarts de sis de la tarda. A les vuit del vespre, s'inaugurarà l'exposició d'artistes locals al vestíbul del Centre Cultural Costa i Font.

No serà fins divendres, que el pregó donarà al tret de sortida oficial als actes de la festa major. Serà a les deu de la nit al Centre Cultural Costa i Font, a càrrec de Vicenç Tió i Brugalla. A continuació, hi haurà la proclamació de la pubilla de Taradell d'enguany i brindis de Festa Major. Acompanyaran l'acte l'Esbart Sant Genís i la Cobla Lluïsos de Taradell.

Durant el cap de setmana, el dissabte hi haurà el concert del grup The Penguins Reggae per xics a les sis de la tarda a la plaça de les Eres; l'obra teatral Un vol diferent al Centre Cultural Costa i Font a dos quarts de deu del vespre; i el correfoc començarà a les onze la nit a la plaça de les Eres, amb l'Escamot de diables de Calldetenes.

L'endemà diumenge, hi haurà la caminada de festa major, la 3a cronodipòsit popular de Taradell i a la nit el gran sopar de festa major. Després del sopar hi haurà el gran ball de festa major i concert de versions, a càrrec de l'Orquestra Gerunda. La festa major s'allarga fins al 28 d'agost, amb actes com l'arribada del bandoler Tocasons i el Birracrucis.

InstaOsona i en Toca-sons premiaran les dues millors fotos penjades a Instagram

Per tercer any consecutiu, InstaOsona i la Festa d'en Toca-sons organitzen un concurs d'Instagram coincidint amb la festa del bandoler de Taradell. Després de la bona acollida que ha tingut els dos últims anys, enguany s'amplia el nombre de premis i es distingiran les dues millors imatges que es pengin a aquesta xarxa social entre el 22 i el 26 d'agost. Com sempre, el concurs d'Instagram serà una de les categories del Concurs Fotogràfic Memorial Lluís Tuneu. Podeu consultar les bases i les etiquetes que s'han d'utilitzar en aquest enllaç.
 

Consulta tota la programació

Galeries d'imatges dels altres anys

Documents
Arxivat a