L'exposició «Festioles» es prorroga fins a la tardor

La mostra que reuneix tots els elements festius de Vic ha tingut un gran afluència de visitants

L'exposició 'Festioles' s'estarà al Museu de l'Art de la Pell fins al 28 d'agost
L'exposició 'Festioles' s'estarà al Museu de l'Art de la Pell fins al 28 d'agost | VICCC
Redacció Osona.com
16 d'agost del 2016
Des del dia de la inauguració, el passat 9 de juliol, han vist l'exposició Festioles més de 1.500 persones. Segons fonts de l'organització, l'afluència de visitants ha estat constant amb una mitjana de 60 persones cada dia d'obertura. Per aquest motiu, es prorroga fins al 2 d'octubre.

Festioles és una exposició que reuneix per primera vegada en un mateix espai i període tots els elements de la cultura popular i festiva de la ciutat de Vic. Aquesta exposició, compila, al Museu de l'Art de la Pell, un extens, ric i divers patrimoni festiu. Festioles mostra tots els elements que conformen la festa popular vigatana: gegants, gegantons, caps de llúpia, caps grossos i bestiari, des dels anomenats de ciutat fins als de cada un dels barris, de les escoles i de les entitats de Vic.

L'objectiu principal d'aquesta mostra és posar en valor i de relleu la gran tradició, que en aquesta matèria té Vic. L'exposició està emmarcada en la programació de  VICCC 2016 (Vic, Capital de la Cultura Catalana) del mes de juliol, dedicat a la festa popular.
Arxivat a