«Preparats, llestos… A treballar!» presenta canvis en el format

El projecte impulsat per l’Ajuntament de Torelló ha rebut valoracions molt positives tant per part dels participants com dels professionals que hi han intervingut

Joves treballant
Joves treballant | Pixabay
Redacció
15 d'agost del 2016
Actualitzat a les 11:58h
Preparats, llestos… A treballar!” és una iniciativa que es va posar en marxa a Torelló l’any 2012 en coordinació amb la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament. Enguany, i després d’una valoració molt positiva tant per part dels participants com dels professionals que hi han intervingut, continua vigent.

La filosofia del projecte serà la mateixa de sempre, millorar l’ocupabilitat de les persones destinatàries mitjançant un pla de treball individualitzat i consensuat amb cada persona, en funció de les seves necessitats. 

En aquesta edició, però, hi ha alguns canvis. El període de participació passarà de tres a sis mesos, i es reduirà a la meitat el nombre de persones que seran ateses. D’aquesta manera es realitzarà un treball amb més profunditat de les competències bàsiques i transversals i les pràctiques en empreses. 

Per poder formar part d’aquesta iniciativa, emmarcada dins la convocatòria de Treball als barris 2015, és necessari ser veí o veïna del nucli antic de Torelló, estar en situació d’atur i en procés de recerca de feina. Els interessats poden contactar amb el personal tècnic del projecte, a l’edifici de la Cooperativa que es troba al carrer Enric Prat de la Riba número 17. 

“Preparats, llestos… A treballar!” està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i compta amb el cofinançament del Fons Social Europeu.