Dos detinguts per fugir d'un control policial i intentar agredir els Mossos a Vic

El pilot del vehicle dóna positiu en la prova de drogotest

Redacció
11 d'agost del 2016
Actualitzat a les 14:07h
Els Mossos d'Esquadra van detenir, el dimarts 9 d'agost, dos joves de 24 i 21 anys i veïns de Calldetenes, com a presumptes autors dels delictes d'atemptat contra els agents de l'autoritat, conducció temerària, i conduir sota els efectes de les drogues.

Segons informen en un comunicat, els arrestats van passar a gran velocitat per un control que havien establert els Mossos a la carretera N-152a, a Vic. Van ignorar les ordres dels agents que indicaven que s'havien d'aturar. De fet, els agents van haver de saltar per evitar ser atropellats pel vehicle i una patrulla els va seguir i els va interceptar al mig de Vic, després d'haver comès greus infraccions de trànsit dins el municipi.

Quan es va aturar el vehicle i els dos ocupants van ser identificats, el copilot va intentar agredir els agents, motiu pel qual va ser detingut. Pel que fa al conductor, se li va realitzar la prova de drogotest i va donar positiu, sent detingut per conduir temeràriament i sota els efectes de les drogues.

El copilot va quedar en llibertat el mateix dia 9, després d'haver declarat a la comissaria amb citació per judici ràpid. El conductor, per la seva banda, va passar ahir a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Vic.