Detenen un lladre per robar els donatius d'una església de Vic

Un agent de paisà dels Mossos d'Esquadra va enxampar l'home dirigint-se a la sagristia

Mossos d'Esquadra
Mossos d'Esquadra | Mossos d'Esquadra
Europa Press
09 d'agost del 2016
Actualitzat a les 14:08h
Els Mossos d'Esquadra han detingut un lladre per robar reiteradament els donatius que els feligresos dipositaven durant les misses dels diumenges en una església del centre de Vic. El mossèn havia denunciat que des del mes de maig algú s'emportava els diners de la sagristia i de les bústies d'ofrenes, i ha explicat que els diners sempre estaven tancats amb clau i els panys no havien estat forçats, segons han informat el cos de la policia catalana aquest dimarts en un comunicat.

Per investigar els fets, un agent de paisà va anar a la missa de diumenge com qualsevol feligrès per intentar localitzar el lladre. El mosso va veure com, una vegada finalitzada la cerimònia, un individu va entrar a l'església amb actitud de vigilància i es va dirigir a la sagristia. Aquest home va obrir la porta amb un joc de claus que portava i hi va entrar.

Poca estona després, va sortir i l'agent li va donar l'alto per identificar-lo. El mosso va escorcollar l'home, de 52 anys i veí de Vic, i li va trobar 37 euros que acaba de robar. L'individu va ser detingut per la seva presumpta relació amb els fets i aquest dilluns va passar a disposició del jutjat de guàrdia de la capital osonenca.
Arxivat a