La Fira d'Antiguitats de Vic escalfa motors amb canvis en l'organització

El Recinte Firal El Sucre acull el certamen els propers 19, 20 i 21 d’agost | L'entrada tindrà un cost de tres euros

La Nova Fira d’Antiguitats, Col·leccionisme i «Vintage» arriba els propers 19, 20 i 21 d'agost
La Nova Fira d’Antiguitats, Col·leccionisme i «Vintage» arriba els propers 19, 20 i 21 d'agost | Nova Fira d’Antiguitats, Col·leccionisme i «Vintage»
Redacció
08 d'agost del 2016
Actualitzat a les 11:50h
La Nova Fira d’Antiguitats, Col·leccionisme i “Vintage” se celebrarà al Recinte Firal El Sucre de Vic els propers 19, 20 i 21 d’agost, des de les onze del matí fins a les nou del vespre. Enguany hi ha un canvi en l'organització, ja que va a càrrec de Mont Organització Fira i té com a directore Montse Figuera. Aquest canvi arriba amb una nova política de preus. L'entrada tindrà un cost de tres euros i de dos amb alguna oferta que pot aparèixer en alguns mitjans de comunicació. 

La fira, amb una superfície de 400 metres quadrats, té com a objectiu comptar amb 30 expositors i acollir el públic més jove amant del col·leccionisme i els productes “vintage”. A més, a la fira es realitzarà un sorteig de tres escapades perquè els visitants puguin gaudir d’una sortida després de la Fira. 

Per altra banda, també es presentarà “La Nova Exposició”, una mostra en agraïment als expositors que estarà formada per la peça més emblemàtica, sorprenent o curiosa d’alguns dels estands de la fira. Aquesta, en un espai de 50 metres quadrats, tindrà una zona de distenció perquè els visitants puguin fer una aturada en al seva visita.
Arxivat a