Dues estudiants de la UVic aconsegueixen medalla de bronze als Campionats Universitaris Europeus

Han obtingut el tercer lloc en la disciplina de taekwondo i de judo

Redacció Osona.com
28 de juliol del 2016
Imatges de les premiades
Imatges de les premiades | UVic-UCC

Imatges de les premiades Foto: UVic-UCC


L'estudiant de Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport, Nicole Márquez, i la de Mestre Educació Primària, Noèlia González, han aconseguit medalla de bronze als Campionats Universitaris Europeus (EUSA Games 2016) que s’han celebrat a Zagreb-Rijeka (Croàcia) del 22 al 26 de juliol. Nicole Márquez, ha obtingut el tercer lloc en la disciplina de taekwondo (categoria -67kg) i Noèlia González ho ha fet en la de judo (categoria +78kg).

Aquests campionats són el màxim exponent de les competicions universitàries a nivell europeu i han estat organitzats per l’European Universities Sports Association (EUSA) i la Croatian Academic Sports Federation (CASF). Aquesta edició ha comptat amb la presència de 5000 estudiants de 300 universitats de 45 països europeus.

Les dues estudiants de la UVic han format part de la delegació catalana universitària que estava formada per una cinquantena d’estudiants i una dotzena de tècnics de les universitats catalanes. La delegació ha estat coordinada per l’ECU (Esport Català Universitari) i ha rebut el suport del Consell Català de l’Esport. Els resultats de les universitats catalanes han estat de 3 ors, 8 argents i 5 bronzes. Els EUSA Games se celebren cada dos anys. L’edició anterior, el 2014, va tenir lloc a Rotterdam i la propera edició se celebrarà a Coïmbra l’any 2018.