L'Orquestra Camera Musicae tanca el cicle dissabtes de juliol de Sant Pere de Casserres

Els caps de setmana de juliol s'han omplert d'activitats molt diverses

Redacció Osona.com
28 de juliol del 2016
Actualitzat el 29 de juliol a les 17:46h
Aquest dissabte a dos quarts de vuit del vespre, l'Orquestra Camera Musicae (OCM) de Tarragona tanca el cicle de dissabtes de juliol de Sant Pere de Casserres. El concert, que és de pagament, tanca un cicle d'activitats on s'ha fet el concert-teatre Queda inaugurado este pantano amb Nàiades i CorCia Teatre o el XXIIè Encontre literari 3 veus 3 estils amb la participació de Roser Iborra, Ricard Mirabete i Josep M. Ripoll, moderats per Víctor Pallàs, entre d'altres.

Han actuat a Sant Pere de Casserres artistes tan diversos com Roger Mas, Pep Sala i Ramon Altimir, Joana Serrat, grups com La Iaia, Obeses, The Sey Sisters, Tastet de Gòspel, Els Tranquils, la Big Band de Manlleu, la pianista Laia Masramon, l'Orfeó Vigatà, l'esbart dansaire Sant Genís de Taradell i espectacles infantils amb Jaume Barri, Pep López i els Sopars de Duro, el grup Desperta Espurnes i el grup La Maleta, entre d'altres. Molts d'aquests espectacles i activitats s'ha intentat que fossin gratuïts o amb preus molt assequibles.

Aquestes activitats estan organitzades pel Consell Comarcal d'Osona i, com en anys anteriors, amb la col·laboració de la Fundació Antiga Caixa Manlleu, BBVA, CX i també per l'Ajuntament de Les Masies de Roda.
 

Cartell de l'esdeveniment Foto: Consell Comarcal d'Osona