Els Catarres exhaureixen les entrades dels set concerts de comiat

El grup, que s'acomiada «indefinidament», actuarà a les principals sales de Barcelona en formats de característiques diferents

Els Catarres amb el cartell dels concerts de comiat de la gira de 'Big Bang', al davant de l'Heliogàbal
Els Catarres amb el cartell dels concerts de comiat de la gira de 'Big Bang', al davant de l'Heliogàbal | ACN Cortina P
Redacció Osona.com
26 de juliol del 2016
Actualitzat a les 10:09h
Els Catarres, el trio d'Aiguafreda i Centelles, van anunciar a principis de juny una gira final del disc Big Bang amb una bateria de set concerts Barcelona, a partir del proper mes de novembre. Després d'aquesta gira, ja van explicar que faran una aturada temporal indefinida, en cap cas un comiat.

Aquesta setmana han exhaurit totes les entrades pels concerts que es faran a les sales de Barcelona. Els Catarres ja van explicar que volien aprofitar el comiat per reivindicar les sales de concerts com espais "imprescindibles" per a la bona música en directe, coincidint amb el 15è aniversari de l'Associació de Sales de Concerts de Catalunya.

Sidecar, Luz de Gas, Apolo, Barts, Bikini, Razzmatazz i Heliogàbal són les places escollides pels concerts, cada un amb fórmules i convidats especials, que faran entre el 10 i el 19 de novembre. Cadascun d'aquests concerts tindrà característiques diferents: des d'un especial famílies fins a un de la formació original del grup.
 

Consulta els concerts que el grup farà abans del comiat definitiu


Arxivat a