L'empresa vigatana Woodys Barcelona rep el Premi Nacional de Moda

La marca va guanyar en la categoria a millor emprenedor

Redacció Osona.com
22 de juliol del 2016
Actualitzat a les 16:19h
Durant l'entrega del premi d'aquest dijous a Madrid
Durant l'entrega del premi d'aquest dijous a Madrid | Woodys Barcelona
L'empresa vigatana Woodys Barcelona, que dissenya, produeix i comercialitza ulleres de sol i vista ha estat guardonada amb el Premi Nacional de Moda en la categoria de millor emprenedor. En aquesta tercera edició, Woodys Barcelona estava nominada amb les marques Àlma Bloom, especialitzada en el disseny, producció i venda de moda íntima femenina i Pisamonas Calçat Infantil, marca de calçat per a nens de venda en línia.

Tal com explica la marca en un comunicat, la introducció de nous conceptes nous dins del sector de la moda i l'aportació de solucions innovadores, van ser els criteris que el jurat va valorar per nomenar a Woodys Barcelona guanyador dels premis, on participaven empreses amb un recorregut en el sector de la moda inferior a cinc anys.
 

El jove emprenedor amb la reina Leticia Foto: Woodys Barcelona


L'acte de cerimònia de la III Edició dels Premis Nacionals de Moda es va celebrar aquest dijous al Museu del Traje de Madrid. Els premis van ser lliurats per la reina Leticia, reconeixent així la contribució al sector de la indústria de la moda a l'economia de l'estat espanyol, recolzant el desenvolupament i enfortiment d'aquesta indústria, i atorgant el mèrit a aquelles persones, institucions o empreses que han tirat endavant una idea innovadora, rendible i creativa.

Woodys Barcelona va néixer fa tres anys a Vic de la mà del jove emprenedor Josep Dosta que va ser un dels pioners en llançar ulleres de sol de fusta. La seva aportació en el sector de l'òptica, a més de l'ús d'un material nou a preus assequibles com és la fusta, va ser el desenvolupament d'una solució per poder graduar aquestes ulleres.

Sembla que l'empresa està en ratxa, ja que a principis de juliol va ser premiada en l'última edició dels premis Innovacat en la categoria Empresa Avança.
Arxivat a