Troben el cadàver desaparegut de l'homicidi de Vic

Els Mossos d'Esquadra han localitzat el cos a Sant Julià de Vilatorta

Redacció Osona.com
22 de juliol del 2016
Actualitzat a les 12:36h

L'homicidi s'hauria produit en un pis de la rambla del Carme de Vic Foto: Osona.com


Els Mossos d'Esquadra van trobar ahir la tarda el cos de l'home que va ser víctima d'un homicidi ocorregut a Vic el passat 7 de juliol. Van trobar el cos amb signes de violència a la zona boscosa de Sant Julià de Vilatorta, després de quinze dies.

El passat 9 de juliol els mossos van tenir coneixement que dos dies abans, un home hauria ferit mortalment un altre home en un pis de Vic. L'Àrea d'Investigació Criminal de la Regió Policial Central es va fer càrrec de la investigació i va detenir el presumpte autor dels fets, malgrat no van poder localitzar el cos.

Els Mossos es van desplaçar al pis del presumpte autor de l'homicidi, on no hi havia el cadàver, però es van adonar que sí que s'havia intentat netejar el rastre de sang, sense èxit. Se sospita que hauria traslladat el cos de la víctima amb cotxe. Els Mossos d'Esquadra de Divisió d'Investigació Criminal van detenir el presumpte autor de l'homicidi, el dissabte passat.

La investigació, que es troba sota secret de sumari, va permetre localitzar ahir a la tarda el cadàver de la víctima a Sant Julià, i a Vic l'arma que presumptament hauria fet servir l'autor dels fets. El detingut va ingressar a presó el passat del 12 de juliol.
Arxivat a