Les danses populars i tradicionals salten a l'escenari, aquest divendres

L'espectacle «De plaça a l'escenari» s'ha traslladat a l'Atlàntida de Vic per previsions de pluja

Ballant sardanes
Ballant sardanes | Ajuntament de Vic
Redacció Osona.com
21 de juliol del 2016
Actualitzat a les 15:58h
Les danses populars i tradicionals salten per un dia a l'escenari. Aquest divendres a les deu de la nit, la sala Ramon Montanyà de L'Atlàntida (Centre d'Arts Escèniques d'Osona) es convertirà en el marc idoni per un muntatge on, tant la dansa com la música popular i tradicional seran les principals protagonistes. L'entrada serà gratuïta però amb aforament limitat a les primeres 800 persones que accedeixin al teatre.

L'espectacle, que s'emmarca dins dels actes que VICCC2016 ha programat en el mes dedicat a la festa i cultura popular, comptarà amb la presència de colles i grups de llarga tradició. La Colla Sardanista Riallera i els Dansaires de Sant Miquel de Vic seran els amfitrions d'aquesta proposta que dirigeix la mirada també en altres territoris, tradicions, estils i gèneres musicals i de ball. D'aquesta manera participaran en l'espectacle els Balladors de Gitanes de Montmeló i el grup Trebeska Dantza Taldea de Donosti.

Per altra banda també es comptarà amb la presència d'una de les cobles més sòlides i de major projecció del moment, La Cobla Sant Jordi - Ciutat de Barcelona que serà qui posarà la música en directe d'aquest muntatge tan especial.

La presència i participació del grup Trebeska Dantza Taldea permetrà que, d'aquesta manera, les programacions de Vic com a capital de la cultura catalana i la de Donostia com a capital cultural europea es retrobin novament tot creant una nova simbiosi després de l'actuació castellera que els Sagals d'Osona van fer a la ciutat basca el passat mes de maig.
Arxivat a