Manlleu incrementa la presència policial per delictes i infraccions al municipi

L'equip de govern ha emès un comunicat per expressar la seva preocupació

Redacció Osona.com
21 de juliol del 2016
Actualitzat a les 16:43h
L'Ajuntament de Manlleu ha incrementat la presència policial per delictes i infraccions al municipi. Així ho ha explicat l'equip de govern de Manlleu, format per ERC i MÉS Manlleu a través d'un comunicat on expressaven la seva preocupació pel repunt d'actituds delictives i infraccions comeses contra la propietat a comerços, habitatges i interior de vehicles.

En el text declaren que esmerçaran "tots els esforços i recursos possibles per tal de garantir la seguretat ciutadana". Expliquen que ja s'ha "incrementat i intensificat la presència policial i els controls rutinaris al municipi", treballant conjuntament amb els Mossos d'Esquadra, que han augmentat també la seva col·laboració i coordinació amb la Policia Local i la vigilància a Manlleu. Alhora demanen que continuï la col·laboració ciutadana quan s'observen o es pateixen bretolades, actes incívics o delictius.

En el comunicat, també expressen que el fet que part dels actes delictius detectats hagin estat comesos per menors d'edat comporta també "un treball molt profund i transversal", des de les institucions escolars, promoció social i personal, EAIA, treball directe en l'àmbit familiar fins a les institucions judicials i policials.
 

Podeu llegir el comunicat en aquest enllaç

Arxivat a