Un espectacle de festa major inaugura el nucli històric i Ca l'Anglada de Sant Julià

La Nova Trinca posa punt final a la festivitat aquest diumenge

Redacció Osona.com
20 de juliol del 2016
La cercavila de la trobada gegantera, l'any passat
La cercavila de la trobada gegantera, l'any passat | Adrià Costa
L'espectacle Suite Vilatorta. Un retaule al passat, emmarcat en els actes de la festa major de Sant Julià de Vilatorta, estrena aquest dijous les obres del nucli antic i Ca l'Anglada. L'obra, creada expressament per aquesta ocasió, té com a font d'inspiració el retorn als orígens mitjançant personatges, música, imatge i llum. L'acte compta amb la participació de Wikitrio Ensemble i Vilatorta Teatre. El mateix dia també es faran els focs artificials en aquest acte, suprimint el correfoc de divendres.

Pel que fa al divendres, per primer cop, després del divendres del sopar popular, el consell de joventut i ajuntament s'han unit per fer el gran ball de festa major amb música dels anys vuitanta. Abans del ball, però, el jovent recupera el típic ball del fanalet, que anys enrere s'havia celebrat en les festes de Sant Roc del municipi, unes festes ja extingides.

L'endemà dissabte, durant tot el matí hi haurà inflables a la zona esportiva i a les dotze hi haurà la festa de l'escuma. A les dues del migdia, continua la gresca el dinar jove. A la tarda s'organitza una festa holi a la mateixa zona. Paral·lelament hi haurà sardanes amb la cobla Rosaleda al parc de les Set Fonts. Finalment a la nit, hi haurà concert de l'orquestra Rosaleda seguit del ball de festa major amb l'orquestra Loca Histeria. Paral·lelament a la zona esportiva hi haurà discomòbil.

El diumenge, les puntaires i els gegants ompliran els carrers del municipi, a partir de les deu del matí. La Nova Trinca seran els encarregats de posar fi a la festa major a les deu de la nit a la plaça Catalunya.
 

Consulta tota la programació de la festa major