Manlleu posposa la requalificació del terreny per construir un Mercadona

L'equip de govern busca més consens per tirar endavant aquest projecte, que ha generat polèmica

Terreny on es proposa la construcció del Mercadona
Terreny on es proposa la construcció del Mercadona | Adrià Costa
Redacció Osona.com
20 de juliol del 2016
Actualitzat a les 14:58h
L'Ajuntament de Manlleu havia de votar aquest dimarts en el ple la proposta de requalificació de sòl agrícola situat a la zona del Poquí (a prop de l'Institut Antoni Pous i Argila) de 21.000 metres quadrats. Finalment, però, la moció es va retirar.

Així doncs, la modificació de convertir la zona a sòl urbanitzable (presentada per l'equip de govern ERC i MES), que preveia que la meitat dels 20.788,02 metres anessin destinats a la instal·lació d'un nou centre comercial Mercadona, ha quedat posposada. Fonts municipals han comentat que encara no està decidida la data en què es tornarà a presentar la moció, ja que l'equip de govern vol buscar més consens.

El projecte ja va generar polèmica abans de la seva presentació al ple. Des del grup municipal de la CUP, tal com van explicar Eudald Rifà a Osona.com, es demanava que aquest tema no passés pel ple perquè afectava directament al procés del POUM que s'està fent actualment. A més, Rifà també va remarcar que hi havia un informe que deia que "el projecte ni és necessari ni és oportú perquè no hi ha una mancança de sòl urbanitzable ni d'habitatge"
 

Mapa del nou projecte

Arxivat a