Directius del Barça presenten el nou Camp Nou als socis de Vic

L’exposició itinerant ha acabat el seu recorregut a la ciutat, després de passar per catorze poblacions de Catalunya

La maqueta de l'Espai Barça
La maqueta de l'Espai Barça | FC Barcelona
Redacció Osona.com
13 de juliol del 2016
Actualitzat a les 18:31h
L’exposició itinerant de l’Espai Barça va acabar aquest dimarts al vespre a Vic el recorregut programat per 14 poblacions de Catalunya, que el FC Barcelona ha dut a terme amb l’objectiu d’apropar les característiques del projecte als socis de les ciutats i territoris visitats.

La mostra, que va comptar amb maquetes, vídeos i panells informatius de les més emblemàtiques construccions que configuren l’Espai Barça, va estar exposada de les sis de la tarda a les nou del vespre, on va poder ser visitada pels socis i aficionats que s’hi han apropat.
 

Directius del Barça durant la presentació Foto: FC Barcelona


Els membres de la Junta Directiva Pau Vilanova i  Oriol Tomàs van efectuar la presentació del projecte de l’Espai Barça. Els directius del FC Barcelona van explicar les característiques principals d’aquesta transformació de les instal·lacions blaugrana, i posteriorment van respondre els dubtes i qüestions que els assistents plantejats.

Amb aquesta exposició itinerant i les seves respectives presentacions pel territori, el FC Barcelona ha volgut continuar amb la difusió de l’Espai Barça, després d’haver-se presentat els projectes guanyadors del concurs d’arquitectura del Nou Camp Nou i del Nou Palau Blaugrana, i de l’èxit de l’exposició permanent ubicada a la Sala París del Camp Nou, que estarà oberta fins al proper 31 de juliol.
 

Assistents a la presentació de l'espai Foto: FC Barcelona

Arxivat a