L’Olla de Núria ultima els detalls per la seva desena edició

Aquest cap de setmana arriba a Vall de Núria amb reconeguts atletes i múltiples novetats |Jose Antonio de Pablo (Depa) serà l’speaker dels esdeveniments

Jose Antonio de Pablo (Depa), a l'Ultra Pirineu. Serà l'speaker de l'Olla
Jose Antonio de Pablo (Depa), a l'Ultra Pirineu. Serà l'speaker de l'Olla | Josep Maria Montaner
Redacció
08 de juliol del 2016
Actualitzat a les 17:54h
Falten poques hores perquè aquest dissabte 9 de juliol a les 10h comenci la desena Olla de Núria amb una de les seves novetats: l’Olla Vertical, una prova que tindrà 1.600 metres de desnivell positiu en només 6km i que sortirà des de la Central de Daió. El diumenge 10, a les 9h del matí, es disputarà la prova reina des de Vall de Núria, amb els seus 21km, 700 atletes i al 75% del recorregut a més de 2.500 metres d’altitud. Enguany, l’Olla clàssica invertirà el seu recorregut en commemoració del desè aniversari, a més d’incorporar moltes altres novetats, tal i com explicaven els organitzadors en una entrevista a NacióMuntanya.

Una de les novetats que s’han conegut durant aquesta última setmana és la presència de Jose Antonio de Pablo (Depa) per fer d’speaker dels esdeveniments, a més de participar a l’Olla Vertical de dissabte. De ben segur que les sortides i arribades de les diferents proves tindran un caire més animat amb la seva intervenció. Entre els atletes destacats, hi trobem a Marc Pinsach, els germans Cardona, Jessed Hernández, Laura Orgué –ja recuperada de la seva lesió- o la californiana Hillari Allen. També es comptarà amb la presència de diferents professionals de l’esport i la salut que faran una jornada de xerrades en “format píndola” (no més llargues de 20 minuts) durant la tarda del dissabte. 

NacióMuntanya realitzarà un seguiment en directe de la prova durant tot el cap de setmana, i publicarà galeries de fotografies de les curses de l'Olla.
 

L'equip d'organitzadors, amb la Vall de Núria de fons. Foto: Olla de Núria