El futur de la indústria en la pròxima dècada, en la tercera ponència de l'Àgora d'Opinió

La iniciativa, que acull l'àmbit empreserial, social, cultural o científic, és aquest dilluns | El degà de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la Deusto Business School, Guillermo Dorronsoro serà el ponent

Redacció Osona.com
07 de juliol del 2016
Actualitzat a les 11:44h
Aquest dilluns hi ha la tercera ponència de l'Àgora d'Opinió sobre el futur de la indústria i les noves economies. El degà de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la Deusto Business School, Guillermo Dorronsoro serà el ponent d'aquesta tercera trobada sota el títol "Navegant la pròxima dècada: Indústria, Coneixement i Noves economies". Les inscripcions es poden fer abans d'aquest divendres en aquest enllaç.

Àgora d'Opinió és un fòrum trimestral d'opinió i debat que agrupa els mons de l'emprenedoria i l'empresa, la universitat i l'administració. S'estructura en un dinar, la conferència d'un ponent destacat de l'àmbit empresarial, social, cultural o científic i un col·loqui obert per contrastar opinions. És una iniciativa de Creacció, la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC), el Casino de Vic, El 9 Nou, el Consell Empresarial d'Osona i la Cambra de Comerç de Barcelona, delegació Osona.
Arxivat a