Els dibuixos de Pilarín Bayés, en una «app» de mòbil

Està basada en tres llibres de la il·lustradora de la col·lecció Pintem

Imatge de l'aplicació
Imatge de l'aplicació | Editorial Mediterrània
Redacció Osona.com
04 de juliol del 2016
Actualitzat a les 21:59h
Els dibuixos de Pilarín Bayés estan per primer cop en una aplicació per a dispositius mòbils. L'appKids discover Barcelona & Gaudí integra tres títols infantils de la col·lecció Pintem (Pintem Gaudí, Pintem Modernisme i Pintem Barcelona), que permet als infants pintar i interactuar, a través de trencaclosques i diferents activitats, amb els edificis més famosos de Barcelona dibuixats per Pilarín.

Es tracta d'una app freemium, és a dir, el programa permet jugar amb unes quantes imatges i activitats de manera gratuïta, però la resta són de pagament. El preu per accedir al contingut complet és d'1,99 euros. L'aplicació per pintar contes es pot descarregar pels sistemes operatius Android i IOS.

Aquesta novetat tecnològica s'emmarca dins del projecte Biblioteca Digital de Sami Apps, que neix de la col·laboració entre el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya (a través de la Direcció General de Política Lingüística, i de la Secretaria d'Afers Exteriors), l'empresa Sami Apps i diverses editorials catalanes, com l'Editorial Mediterrània.