El ritme de batucada dóna el tret de sortida al Festus de Torelló

La 19a edició del festival presenta més de 30 propostes artístiques, la majoria catalanes

Redacció Osona.com
01 de juliol del 2016
Actualitzat a les 17:18h
Actuació de Dudu i Cia, l'any passat al Festus.
Actuació de Dudu i Cia, l'any passat al Festus. | Adrià Costa
La 19a edició del Festus-Festival d'Arts al Carrer torna omplir el nucli antic de Torelló. El Festus vol continuar donant visibilitat a propostes i espectacles de nova creació i apostant per nous llenguatges i per la multidisciplinarietat, recuperant i potenciant l'espai de carrer com a escenari.

Durant dos dies, el Festus acollirà propostes d'arts escèniques, musicals o visuals, que ofereixen una mirada transversal i contemporània més enllà de la tradició de cada una de les disciplines. Entre les novetats, es recupera l'espai Delicatessen per a propostes més tranquil·les i poesia; per la qual cosa es traslladen aquest tipus d'actuacions de la plaça Vella a l'aparcament del carrer Capsavila.

Dissabte, hi haurà un Off-Festus a La Carrera i també el Fesfira a la plaça Nova, un petit mercat que vol mostrar i vendre al públic el treball artístic, realitzat des de disciplines com, el disseny gràfic i tèxtil, la il·lustració, la joieria, la pintura, els mobles, la música, la literatura... L'Escola d'Arts Plàstiques també organitza l'activitat Festutu, mentre que AlTer Cinema projectarà al cinema El Casal, dijous al vespre, la pel·lícula Whiplash.

El ritme del grup de batucada local Valltucada dóna el tret de sortidar al Festus 2016 aquest divendres. A partir d'aleshores es podran anar descobrint interessants propostes de diferents disciplines pels espais del nucli antic de Torelló.
 

Podeu consultar tota la programació aquí

Galeria dels darrers anys

Acyuació de Dudu i Cia al Festus. Foto: Adrià Costa

Arxivat a