El Seminari de Vic oferirà tarifes especials als membres de la UVic-UCC que s'hi allotgin

L'allotjament compta amb 25 habitacions amb bany individual totalment equipades | Es tracta de tarifes que poden anar dels 580 als 820 euros mensuals, en funció del tipus d'habitació i règim d'allotjament | Els estudiants, professors i el personal de la Universitat també tindran bonificacions a la cafeteria/restaurant del Seminari | La UVic-UCC i el Seminari de Vic rubriquen un conveni per estrènyer els llaços de col·laboració entre ambdues institucions

Redacció Osona.com
30 de juny del 2016
Actualitzat el 01 de juliol a les 17:17h

El rector Jordi Montaña i el bisbe de Vic, Romà Casanova. Foto: UVic-UCC


El Seminari de Vic i la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya van signar aquest dimecres un conveni de col·laboració a través del qual s'oferiran tarifes especials als membres de la comunitat universitària que s'allotgin a l'edifici o que utilitzin el seu servei de restauració. L'acord també compromet les dues parts a treballar conjuntament en l'organització d'activitats culturals i acadèmiques.

Durant l'acte de signatura del conveni, el rector de la UVic-UCC, Jordi Montaña, va assegurar que l'acord "augmenta el nivell de l'oferta de la Universitat" i va afegir que creu que és un "signe de distinció que dignifica l'allotjament de la ciutat". Per la seva banda, el bisbe de Vic, Romà Casanova, que va rubricar l'acord en representació del Seminari, va destacar que totes dues institucions "coincideixen en la voluntat de formació i d'acolliment". "Amb aquest conveni esperem que els lligams ja existents entre el Seminari i la UVic-UCC s'estrenyin", va explicar.
 

Els representants de les dues institucions durant la signatura del conveni al Seminari Vic. Foto: UVic-UCC


Els estudiants, el personal investigador i docent i el personal d'administració i serveis tindran bonificacions a l'hora d'accedir als serveis d'allotjament de llarga estada i de restauració del Seminari Vic. Les tarifes de la residència per als membres de la comunitat universitària de la UVic-UCC poden anar dels 576 als 820 euros mensuals, en funció del tipus d'habitació i del règim d'allotjament.

El servei inclou pensió completa, aparcament al mateix recinte, neteja de l'habitació i bugaderia, atenció personalitzada les vint-i-quatre hores del dia els 365 dies l'any, internet de fibra òptica wifi i cable, televisió per satèl·lit amb canals internacionals i autonòmics, nevera a l'habitació i la utilització de la zona esportiva de l'equipament. A més, també s'ofereix la possibilitat d'allotjar a familiars dels residents tres cops l'any gratuïtament.

La residència del Seminari Vic compta amb 25 habitacions individuals i una àmplia oferta de serveis per als hostes, com ara gimnàs i altres equipaments esportius, una biblioteca, sales d'estar, una llibreria, una copisteria i una capella, a més d'atenció permanent i personalitzada per als estudiants i professorat allotjat a la residència. A més, disposa de wifi a tot l'edifici i d'una recepció oberta les vint-i-quatre hores del dia que ofereix informació en català, castellà, anglès i francès. La cafeteria/restaurant de l'edifici serveix plats de cuina tradicional catalana elaborats íntegrament a la cuina del Seminari. Alhora, la residència compta amb distribuïdors automàtics de begudes i aperitius a l'entrada de l'edifici.

A més, el Seminari oferirà la possibilitat a la comunitat universitària de contractar allotjament per a períodes inferiors a un mes també a preu bonificat. Per accedir als descomptes que contempla el conveni, els estudiants, professors i treballadors de la Universitat s'hauran d'acreditar mostrant el Carnet UVic. La Universitat també podrà contractar allotjaments, el servei de càtering de l'edifici i fer reserves de grup a la cafeteria/restaurant a un preu bonificat.
 

El rector Jordi Montaña, el bisbe Romà Casanova, el director general de la FUB, Joan Turró, i el gerent del Seminari Vic, Raimon Casals, en una de les habitacions de la residència. Foto: UVic-UCC

Arxivat a