Dues corals osonenques participen en la mostra de Cors de Clavé al Palau de la Música a Barcelona

El director Bruno Nájera va dirigir el cor La Veu de Voltregà i la Coral Loreley de l'Esquirol

En el concert de la mostra de Cors de Clavé al Palau de la Música
En el concert de la mostra de Cors de Clavé al Palau de la Música | Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà
Redacció Osona.com
29 de juny del 2016
Actualitzat a les 11:42h
El Cor La Veu de Voltregà i la Coral Loreley de L’Esquirol amb el seu director Bruno Nájera van participar conjuntament el passat 24 de juny de 2016 a la Cinquena Mostra de Cors Clavé al Palau de la Música Catalana a Barcelona. Les dues corals osonenques arrel de l’èxit de la Cantata 1714-2014, 300 anys vencent van ser convidats per la Federació Clavé a cantar a la cinquena mostra que des de fa cinc edicions té lloc el dia de Sant Joan al Palau.

Fins a set formacions corals de la Federació de Cors Clavé van interpretar un acurat repertori. En el cas de les corals osonenques La Veu i Loreley i acompanyades per la orquestra Camerata de Gràcia-BCN, van interpretar un lied alemany de F. Schubert: El Til·ler, la Font del Roure una contradansa i primera peça en català d’Anselm Clavé i la sardana Bell Cabrerès del mestre osonenc, nascut a l’Esquirol, Jaume Pons i Jufré.

També es van lliurar les medalles d’or dels Cors Clavé entre d’altres homenatjats a Joan Serra i Armengol de Sant Hipòlit i veterà cantaire de La Veu de Voltregà. Va rebre el guardó de mans de l’alcalde de Sant Hipòlit de Voltregà, Xavier Vilamala al mateix escenari del Palau.

L’acte va cloure amb paraules del president des Cors de Clavé, Josep Cruells i altres personalitats del món associatiu i musical. El cant comú va anar a càrrec del compositor osonenc Pep Sala, també homenatjat amb una medalla, i que va interpretar el tema Boig per tu amb tots els cantaires. I a mode de clausura es va cantar Els Segadors. Més de 150 persones es van desplaçar des de Sant Hipòlit, Les Masies de Voltregà i l’Esquirol per assistir a la Mostra de Cors Clavé al Palau de la Música a Barcelona.