Canvi del terra de la piscina coberta de Manlleu

La durada de les obres s'allarga i està prevista per un màxim cinc setmanes

Redacció Osona.com
22 de juny del 2016
Actualitzat a les 12:08h
L'Ajuntament de Manlleu canviarà el terra de les platges de la piscina coberta de Manlleu durant aquest estiu. La instal·lació, per tant, romandrà tancada durant dues setmanes més de les previstes inicialment. A principi d’any es va comunicar als abonats que la piscina coberta estaria tancada al públic les tres primeres setmanes d’agost, però la complexitat de l’obra fa necessari preveure augmentar el període de tancament durant la setmana del 25 de juliol i la del 22 d’agost.

L'actual paviment de PVC de les platges de la piscina coberta està en mal estat i serà substituït en la seva totalitat per una solució convencional amb peces de gres antilliscant, es tornarà a fer una subbase amb les corresponents pendents i s’impermeabilitzarà de nou tota la superfície. Això fa que la durada de les obres s'allargui i estigui prevista per un màxim de 5 setmanes.

Les persones abonades a la piscina coberta tenen l’accés permès a la piscina d’estiu i durant aquestes dues setmanes de tancament no previst a inici d’any, podran accedir a la piscina d’estiu des de les 7 fins a les 10 del matí de manera exclusiva. Per tant, el període de tancament de la piscina coberta, i a espera de conèixer la data concreta d’inici de les obres, serà del 25 de juliol al 28 d’agost.
Arxivat a