La Biblioteca Bisbe Morgades de Manlleu tanca per trasllat

Mentrestant el personal treballar per activar el nou servei d'auto préstec, a través d'un sistema de radiofreqüència

Redacció Osona.com
21 de juny del 2016
Actualitzat a les 9:23h

Segona planta de l'antiga seu de Caixa Manlleu on s'ubicarà la nova biblioteca Foto: Adrià Costa


Aquest divendres passat, la Biblioteca Bisbe Morgades va tancar les portes per començar el trasllat cap a la nova seu, l'antic edifici de Caixa Manlleu, al carrer del Pont. Es tracta d'un espai cedit pel BBVA. Després de més de 20 anys donant servei a Manlleu, la biblioteca ampliarà el seu espai. Tot i que l'edifici sigui diferent, el nom de la biblioteca serà el mateix.

Els usuaris més freqüents de la biblioteca han pogut agafar tots els llibres que han volgut (sense límit de documents) i els podran llegir fins a finals de setembre, que és la data prevista per obrir la nova biblioteca. Mentrestant, durant aquests mesos de tancament, el personal farà tasques tècniques amb els documents per tal d'incorporar-hi el sistema de radiofreqüència (RFID) que permetrà activar el nou servei d'auto préstec de documents. Alhora es farà tot l'encaixament i reorganització de tot el fons, i finalment el trasllat.

Les persones que necessitin fer ús d'algun espai públic com a sala de lectura o estudi poden dirigir-se al Casal Cívic Frederica Montseny, que excepte el mes d'agost, es mantindrà obert com és habitual. En cas que s'hagi de retornar un document, fins aquest dijous s'ha habilitat un espai de retorn de quatre a set de la tarda a la mateixa biblioteca.

 
Arxivat a