Un cuiner de Cantonigròs explica com fer el millor pa amb tomàquet a una prestigiosa revista americana

"Extra Crispy" és la revista digital sobre menjar del grup editorial Time

Redacció Osona.com
20 de juny del 2016
Actualitzat a les 10:17h

Pa amb tomàquet Foto: @spain


El cuiner de Cantonigròs Ignasi Camps, membre fundador de la Fundació Institut Català de la Cuina i de la Cultura Gastronomica, ha estat entrevistat per Margarita Gokun Silver per l'article sobre el pa amb tomàquet que la periodista ha escrit a Extra Crispy. La revista digital és un de les publicacions més noves del prestigiós grup editorial Time INC, que té entre les seves publicacions l'homònima Time o la revista People.

A l'article, Camps explica la millor tècnica per fer un pa amb tomàquet: "Agafes un pa de pagès de dos quilos i en fas llesques. Després talles un tomàquet (...) per la meitat i el suques fins que només en resti la pell. Afegeixes una mica de sal i oli d'oliva verge. "Explica el cuiner del restaurant Ca l'Ignasi que afegeix que qualsevol altre mètode d'elaboració és "una imitació".