L'ateneu popular La Buixarda s'acomiada del seu local aquest cap de setmana

En la jornada, que acull diferents activitats, es vol redefinir el projecte | Els diners que es guanyin en el sopar es destinaran a la caixa de resistència dels treballadors d'Esfosa en vaga

Cartell de la trobada de l'ateneu popular la Buixarda
Cartell de la trobada de l'ateneu popular la Buixarda | Ateneu popular la Buixarda de Vic
Redacció Osona.com
17 de juny del 2016
Actualitzat a la 13:34h
L'ateneu popular la Buixarda ja va comunicar que es canvia de local. Per això, aquest proper cap de setmana, hi haurà un comiat de la Buixarda i la redefinició del projecte. Tal com van remarcar en el comunicat, "emprenem la marxa del local com una nova oportunitat" per redefinir el projecte, "per transformar Vic des del teixit associatiu". Durant tot el dissabte s'organitzaran diferents activitats que podeu consultar al seu web.

 

La Buixarda, en la seva inauguració Foto: Joan Parera


La Buixarda, que es va inaugurar ara fa dos anys, també explica que tots els diners que es guanyin amb el sopar es destinaran a la caixa de resistència (fons econòmic que cobreix les pèrdues salarials en cas mobilitzacions, vagues...) dels treballadors suspesos de sou i feina de l'escorxador Esfosa, i que durant tot el dia s'hi podrà col·laborar amb postals que s'han editat. 
 

Cartell de la trobada de l'ateneu popular la Buixarda Foto: Ateneu popular la Buixarda de Vic

Arxivat a