Vic acull un debat transversal d'arquitectura durant 10 dies

La iniciativa, que comença dilluns, compta amb exposicions, tallers, projecció de pel·lícules, recorreguts i debats al voltant de l'arquitectura | Les jornades també serveixen per poder opinar sobre el POUM de Vic

Redacció Osona.com
10 de juny del 2016
Actualitzat a les 17:34h
La ciutat de Vic acull un debat transversal sobre arquitectura que dura deu dies. Es tracta d'una iniciativa que es desenvolupa a partir d'exposicions, tallers, projecció de pel·lícules, recorreguts i finalment debats organitzats en quatre blocs temàtics. En definitiva, es pretén obrir un espai per reflexionar i parlar de l'arquitectura.

Enceteran aquest debat transversal, les Jornades de Reflexió "Encreuant mirades, coordinant necessitats". La primera que dóna el tret de sortida és la inauguració de l'exposició "Vic. Habitabilitat, lloc i preexistències", que és el resultat d'un treball de diagnosi i propostes per part d'alumnes de la facultat d'arquitectura de Reus (URV).

Aquestes jornades també formen part del procés participatiu del POUM de Vic, en concret de la zona de la Ciutat Antiga. És per això, que a part de les taules de debat, en els mateixos espais de l'exposició hi haurà uns murals on es recollirà l'opinió de la ciutadania. Sota el títol POUM en construcció, participes?, estaran estructurats en quatre preguntes que giren al voltant de la Ciutat Antiga: Què desitges? Què recordes? Què canviaries? Quin és el teu recorregut?

La iniciativa està promoguda per l'Ajuntament de Vic (Vic, Capital de Cultura Catalana i POUM) i el Congrés d'arquitectura.
 

Podeu consultar la programació en aquest enllaç

Arxivat a