Clàudia Galícia, vuitena d’Europa de BTT en modalitat Marató

L’atleta de Torelló va disputar aquest diumenge una cursa juntament amb els millors ciclistes d’Europa en modalitat XCM a Lituània

Sortida del Campionat d'Europa de MTB a Lituània
Sortida del Campionat d'Europa de MTB a Lituània | Zigismunds Zalmanis
Redacció Osona.com
08 de juny del 2016
La catalana Clàudia Galícia segueix en bona forma en la seva temporada de BTT. Aquest cop, ha aconseguit una vuitena posició en el Campionat d’Europa de MTB en la seva modalitat Marató (XCM). Ho va poder fer aquest diumenge, en el marc d’una cursa que es va disputar a la localitat de Sigulda, a Lituània. Allà, la de Torelló es va batre en duel amb els millors ciclistes europeus d’aquesta disciplina, i va aconseguir entrar al Top10. El circuit tenia 82km i un desnivell positiu de 1.382 metres i es disputava en un lloc de peregrinació per a tots dels ciclistes de Lituània.

“Estic molt contenta amb el resultat, que segueix amb la progressió que estic veient a les últimes curses. Hem entrat en sprint des de la quarta fins la novena classificada, així que fins a l’últim moment he pogut estar lluitant per la quarta posició. Sempre hi ha aspectes a millorar, però el resultat global és molt positiu” explicava Galícia a través d’una nota de premsa. Aquesta cursa, aplegava a més de 200 participants de fins a 30 nacionalitats diferents.