Quaranta-vuit conductors denunciats en controls de Mossos i Guàrdia Urbana de Vic

Els agents van realitzar un control d'alcoholèmia i drogues a la zona d'oci de la ciutat en la matinada de dissabte a diumenge

Redacció Osona.com
07 de juny del 2016
Actualitzat el 08 de juny a les 15:35h
Mossos d'Esquadra i Guàrdia Urbana de Vic van realitzar el dissabte passat un dispositiu de controls d'alcoholèmia i drogues a la zona d'oci de Vic. El resultat van ser 48 conductors denunciats per consum d'alcohol o drogues.

D'aquests, 38 es van denunciar administrativament, quatre van donar positiu per consum de drogues i sis van ser denunciats penalment per conduir amb una taxa superior a 0,60 mg d'alcohol per litre d'aire expirat. Cal destacar que un dels conductors denunciats penalment va donar una taxa d'1,06 mg/l en aire expirat, que supera en quatre vegades la permesa legalment per a conduir.

El dispositiu consistia en la realització de cinc controls d'alcoholèmia i drogo test coordinats i simultanis a les principals sortides de la zona d'oci de les carpes de Vic. En el decurs de la matinada de dissabte a diumenge entre la Guàrdia Urbana i els Mossos d'Esquadra van sotmetre a les proves un total de 480 conductors, dels quals 48 van donar una taxa superior a la permesa.
Arxivat a