Denunciat un abocament il·legal de 600 pneumàtics a Sant Pere de Torelló

L'ajuntament demana la col·laboració ciutadana per netejar el paratge el proper 11 de juny | Per enxampar el responsable "in fraganti", el consistori va decidir mantenir la investigació en secret.

Redacció Osona.com
03 de juny del 2016
Actualitzat a les 10:27h

Abocament il·legal de Sant Pere Foto: Ajuntament de Sant Pere de Torelló


L'Ajuntament de Sant Pere de Torelló informa que fa prop d'un mes es va produir un abocament il·legal de 600 pneumàtics als terrenys de la Finca de Purgarony. Per descobrir el responsable d'aquesta actuació, el consistori es va posar en contacte amb els Agents Rurals per actuar conjuntament, però fins a data d'avui els treballs han estat infructuosos. Per enxampar-lo 'in fraganti', el consistori va decidir mantenir la investigació en secret.

En aquest sentit, l'Ajuntament lamenta actuacions com aquestes i relata que la solució a aquest fet consisteix en portar tots els pneumàtics a la deixalleria, la qual cosa "té un cost molt elevat per les arques municipals". El consistori fa una crida popular perquè l'11 de juny els veïns ajudin en la neteja d'aquest paratge.

A través d'un comunicat, el consistori també ha apel·lat a la col·laboració ciutadana perquè, en el moment en què detectin alguna acció sospitosa, ho comuniquin ràpidament a l'ajuntament o als Mossos d'Esquadra o Agents Rurals.