El Festival En Veu alta arriba a Gurb

El Festival EVA torna a trencar fronteres i arriba a la comarca | El gruix de la programació es segueix centrant en la dotzena de municipis del Penedès, el seu lloc natal

La presentació del Festival En Veu Alta amb un conte
La presentació del Festival En Veu Alta amb un conte | Festival En Veu Alta
Redacció Osona.com
01 de juny del 2016
Actualitzat a les 11:27h


El Festival En Veu Alta (EVA) incorpora en la seva 12a edició un nou escenari: Gurb, trencant així novament les fronteres natals del Penedès. Aquest diumenge Gurb inaugurarà la 1a edició del Festival EVA amb una jornada dedicada a la narració i tradició oral per a públic adult, infantil i juvenil, organitzat per l'Associació Triskel i l'Ajuntament de Gurb. Així doncs, el Festival Eva busca amb la paraula divertir, emocionar, fer riure o fins i tot aterrir.

El municipi acollirà un total de set propostes a la seva programació. Concretament, es tracta de quatre espectacles per al públic adult i tres per a tots els públics, vinculats amb la narració i la tradició oral. Els actes es faran al Recinte de l'Esperança, a l'actual Ajuntament, i al teatre del Molí.

La singularitat de l'EVA rau a esdevenir un aparador d'espectacles de narració oral contemporani, tots ells amb un únic fil conductor, la narrativa i l'oralitat. És per això, que la directora del Festival Jordina Biosca ho presenta, en el vídeo, de la millor manera: amb un conte. Com a tradició al Festival EVA, a Gurb s'oferiran també pomes al públic que ho desitgi.

Relats, contes i llegendes ompliran per primer cop i durant un dia la població de Gurb, donant el tret de sortida al Festival EVA al Penedès. Una dotzena de municipis de l'Alt Penedès acolliran 40 espectacles entre el 10 al 19 de juny. Serà posteriorment quan l'EVA se celebrarà a Pradell de la Teixeta (Priorat), on culminarà la programació amb diversos espectacles entre l'1 i el 3 de juliol.
 

Consulta la programació