Neix l'assemblea d'Arran Manlleu

És la segona assemblea local que neix de l'antiga Arran Osona | La primera va ser Arran Vic

Pancarta d'Arran Manlleu donant suport al Banc Expropiat
Pancarta d'Arran Manlleu donant suport al Banc Expropiat | Arran Manlleu
Redacció Osona.com
30 de maig del 2016
Actualitzat a les 18:02h
L'assemblea d'Arran Manlleu va néixer el passat dissabte, 28 de maig. És la segona de les assemblees locals de l'organització juvenil de l'Esquerra Independentista dels Països Catalans a la comarca d'Osona. La primera va ser Arran Vic que ja va anunciar la decisió d'organitzar-se en nuclis locals, en comptes d'assemblea comarcal.

És per això, que en el comunicat de la nova assemblea recalquen que Arran Manlleu "neix com a herència de l'antiga assemblea de joves Arran Osona". "S'ha cregut que era més oportú organitzar-nos com a nucli local -afegeixen- sempre en contacte amb les companyes de Vic i de la resta dels Països Catalans".

En el comunicat, Arran Manlleu destaca "l'enfortiment que està experimentant l'Esquerra Independentista de Manlleu". Juntament amb la CUP Manlleu, el SEPC Manlleu, la Xinxa Feminista i el Casal Popular Boira Baixa, "seguim teixint una xarxa combativa per aconseguir la nostra llibertat nacional, l'emancipació de la classe obrera i una societat igualitària sense opressions masclistes, racistes ni de cap tipus".

Arran Manlleu participa activament en el Casal Popular Boira Baixa del municipi, que consideren "que ha englobat durant molt de temps la lluita juvenil" que reivindiquen. Tot i això, creuen necessària la creació d'Arran per treballar específicament en l'àmbit juvenil i donar resposta a les problemàtiques i atacs "que ens afecten com a joves".
Arxivat a