EMPRESA

El Grup Bon Preu crea més de cinc-cents llocs de treball

Uns quatre-cents són per reforçar l’empresa durant la campanya d’estiu, mentre que dos-cents més ocuparan llocs fixs generats per les noves obertures

per Redacció Osona.com, 26 de maig de 2016 a les 11:08 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 de maig de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Magatzem de Bonpreu a Balenyà. Foto: Adrià Costa


El Grup Bon Preu crea més de cinc-cents llocs de treball per als propers mesos. De moment, ja ha iniciat els processos de selecció per incrementar la seva plantilla en un 7,20%. Aquesta contractació correspon a personal temporal per reforçar els equips de professionals dels establiments situats en poblacions que, durant l'estiu, veuen incrementada la seva població gràcies al turisme. I alhora, nous 200 llocs de treball per a les properes obertures.


Pel que fa a la campanya d'estiu, hi ha un total de 385 persones contractades, un 9% més que l’any anterior. D'aquests nous contractes temporals, un 64% són de nova incorporació i un 36% són persones que ja havien treballat en algun dels establiments del Grup Bon Preu.

A part d'aquesta contractació temporal, el Grup Bon Preu té previst incrementar la seva plantilla amb uns 200 treballadors més per cobrir els llocs de treball que es generaran per les obertures de nous establiments previstes per abans de l'estiu.

El Grup Bon Preu dóna feina actualment a més de 5.350 persones i té 205 establiments repartits per tot Catalunya: 120 supermercats Bonpreu, 44 hipermercats Esclat, 3 iquodrive (centres de recollida de compra per Internet) i 38 benzineres EsclatOil.
 

Inscriure's al web del Grup Bon Preu

 

Magatzem de Bonpreu a Balenyà. Foto: Adrià Costa

 

Participació