El Grup Bon Preu crea més de cinc-cents llocs de treball

Uns quatre-cents són per reforçar l’empresa durant la campanya d’estiu, mentre que dos-cents més ocuparan llocs fixs generats per les noves obertures

Redacció Osona.com
26 de maig del 2016
Actualitzat el 30 de maig a les 18:51h

Magatzem de Bonpreu a Balenyà. Foto: Adrià Costa


El Grup Bon Preu crea més de cinc-cents llocs de treball per als propers mesos. De moment, ja ha iniciat els processos de selecció per incrementar la seva plantilla en un 7,20%. Aquesta contractació correspon a personal temporal per reforçar els equips de professionals dels establiments situats en poblacions que, durant l'estiu, veuen incrementada la seva població gràcies al turisme. I alhora, nous 200 llocs de treball per a les properes obertures.

Pel que fa a la campanya d'estiu, hi ha un total de 385 persones contractades, un 9% més que l’any anterior. D'aquests nous contractes temporals, un 64% són de nova incorporació i un 36% són persones que ja havien treballat en algun dels establiments del Grup Bon Preu.

A part d'aquesta contractació temporal, el Grup Bon Preu té previst incrementar la seva plantilla amb uns 200 treballadors més per cobrir els llocs de treball que es generaran per les obertures de nous establiments previstes per abans de l'estiu.

El Grup Bon Preu dóna feina actualment a més de 5.350 persones i té 205 establiments repartits per tot Catalunya: 120 supermercats Bonpreu, 44 hipermercats Esclat, 3 iquodrive (centres de recollida de compra per Internet) i 38 benzineres EsclatOil.
 

Inscriure's al web del Grup Bon Preu

 

Magatzem de Bonpreu a Balenyà. Foto: Adrià Costa

Arxivat a