Nani Roma i Nandu Jubany se sumen a la campanya «Cap nen sense bigoti»

Juntament amb el Grup Cacaolat, s'ha donat 630 litres d'aquest producte i 2.800 litres a la iniciativa

per Redacció Osona.com, 25 de maig de 2016 a les 14:50 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 25 de maig de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El pilot de ral·lis osonenc Nani Roma i el cuiner monistrolenc Nandu Jubany han donat 2.800 litres de llet i 630 litres de Cacaolat a la campanya "Cap nen sense bigoti" de l'Obra Social la Caixa que el Banc dels Aliments de Barcelona distribueix directament a les famílies en situació de vulnerabilitat que atenen a la província.

Actualment a Catalunya hi ha més de 235.000 persones ateses pels bancs dels aliments, 41.000 dels quals són nens d'entre un i 16 anys, que tenen dificultats per accedir a productes bàsics com la llet. Per aquest motiu l'Obra Social la Caixa ha sol·licitat la participació de personalitats destacades del món de l'esport i la cultura i d'empreses del sector de la restauració i l'alimentació perquè s'uneixin a la iniciativa aportant llet. Jubany i Roma i el Grup Cacaolat no han dubtat sumar-se a la crida.


En la segona edició de la campanya , es preveu recollir 800.000 litres de llet per aquests centenars de milers de famílies. La llet és un dels productes més sol·licitats per les entitats socials que atenen els col·lectius en risc d'exclusió. L'any passat, els bancs dels aliments van distribuir 4,39 milions de litres de llet, però encara no s'aconsegueix cobrir la demanda existent.

Tothom qui estigui interessat en aquesta causa pot col·laborar-hi portant brics de llet a qualsevol oficina de CaixaBank, als centres CaixaForum, a CosmoCaixa, al Palau Macaya i als centres de gent gran de l'Obra Social la Caixa. A més, i fins al 15 de juliol també es poden fer donatius econòmics a través de la seva pàgina web i aplicacions de l'entitat.


Tota la recaptació que es faci en la gran recollida de llet, es destinarà íntegrament als Bancs dels Aliments locals, de manera que els donatius serviran per ajudar els infants de l'entorn més proper al col·laborador. A més, per cada 10 litres de llet que es recullin, l'Obra Social la Caixa donarà un litre de llet addicional fins a un màxim de 100.000 litres.

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació