El circ fa parada a Manlleu

El passeig del Ter del municipi s'omple d'acrobàcies, malabars i equilibris, entre d'altres | Per la fira han passat al voltant de 2.500 persones

Fira Circ al Passeig del Ter de Manlleu.
Fira Circ al Passeig del Ter de Manlleu. | Adrià Costa
Redacció Osona.com
23 de maig del 2016
Actualitzat el 25 de maig a les 10:27h
El passeig del Ter de Manlleu va acollir aquest cap de setmana Fira Circ, una nova iniciativa on es va poder veure, a més de tallers, diversos espectacles de diferents disciplines de circ totalment gratuïts. Hi va haver acrobàcia, bombolles gegants de sabó, malabars, maquillatge, globoflèxia, equilibris que oferien diferents companyies de circ professionals.

A més d'haver-hi parades vinculades amb el món del circ, a la fira també hi havia productors alimentaris artesans, que van oferir una àmplia varietat de productes naturals i de qualitat del territori català. L’oferta de parades es va complementar amb un espai de food-trucks, que va comptar amb caravanes gastronòmiques que oferien productes de diferents espais del món pels visitants.

Per la fira han passat més de 2.500 visitants durant aquest cap de setmana; el dissabte a la tarda-vespre, coincidint amb la nit encantada, Fira Circ es va omplir de gom a gom, convertint-se en una activitat complementària perfecte per la nit de comerç que començava al centre. S'ha canviat el nom de la nit del comerç per la nit encantada per sumar-se a la temàtica del circ i alhora ampliar el recorregut dels visitants. Més enllà de trobar els comerços oberts fins a la mitjanit, l'ambientació i els espectacles del centre de la Vila també estaven inspirats en el circ.
 

La Nit Encantada Foto: Adrià Costa