Jordi Portell i Lidia Criballé guanyen la cursa de Puigmoltó

Sant Bartomeu del Grau va acollir el passat diumenge la novena edició d’aquesta prova

Novena Cursa de Puigmoltó de Sant Bartomeu del Grau
Novena Cursa de Puigmoltó de Sant Bartomeu del Grau | Josep Maria Montaner
Redacció Osona.com
17 de maig del 2016
Actualitzat a les 9:29h
La Cursa de muntanya de Puigmoltó es va disputar aquest diumenge 15 de maig a Sant Bartomeu del Gran, a Osona. Amb una distància de 15,5 km i un desnivell positiu de 565 metres, la prova va donar el seu tret de sortida a les 9:00h del matí des del centre d’aquesta vila. El recorregut tenia un 50% de corriols i un 45% de pista o camí. Els vencedors van ser Jordi Portell i Lídia Criballé.

El podi de la categoria masculina va estar format per Jordi Portell, que en primera posició va aconseguir un temps d’1 hores, 21 minuts i 36 segons; Pedro M. Coll, que va acabar segon just un minut per darrere de Portell (1:22:36); i va acabar tancant-se amb Guillem Camprubí com a tercer classificat, amb un temps d’1 hora, 23 minuts i 2 segons.

En la categoria femenina, Lidia Criballé es va imposar amb un temps d’1 hora, 48 minuts i 43 segons. La van seguir Lourdes Terricabras, amb una marca d’1 hora, 51 minuts i 38 segons i Marta Gallart, que va tancar el podi amb un temps d’1 hora, 55 minuts i 15 segons. Prop d’una cinquantena de participants van participar en aquest esdeveniment.
 

La cursa sortia i arribava a la localitat osonenca. Foto: Josep Maria Montaner