Hostalets de Balenyà, capital de la cervesa artesana

En la setena edició de la fira es podran degustar cerveses de fins a quinze elaboradors diferents de tot el país | Joan Colomo clourà la fira amb la presentació del seu darrer treball

Toni Carrasco
12 de maig del 2016
Actualitzat a les 18:50h
Un tast de cervesa artesana.
Un tast de cervesa artesana. | Adrià Costa
La plaça Bosch i Jover dels Hostalets acullirà un any més la Fira de la Cervesa Artesana aquest dissabte. Desprès de sis edicions, l'objectiu segueix sent donar a conèixer el món de la cervesa artesana, sobretot les d'elaboració de la pròpia terra. Concretament seran una quinzena de cerveseres artesanals catalanes les que hi seran present. Aquestes són Tous d'Anoia de Sant Martí de Tous, Gotim Rossa de Vilafranca del Penedès que elabora cervesa del tipo Weizen-Weissbier, La Calavera de Ripoll, Terra de Centelles i la Cervesera del Montseny de Sant Miquel de Balenyà, entre d'altres.

La fira que tindrà lloc aquest dissabte coincideix amb la quarta mostra d'entitats locals. Al matí està previst un Ball de Gegants, el muntatge teatral Els sis-cents amb la companyia local Teatre Balenyà Ateneu, Swing amb Men in swing, jocs per als menuts i gimcana familiar al voltant de les parades de les entitats. A la tarda continuaran les activitats per a tota la família amb un taller de bombolles de sabó gegants i les degustacions de cervesa fins al vespre amb les actuacions musicals esmentades i un sopar amb botifarrada popular.
 

Gent que brinden amb una cervesa Foto: Pixabay



La fira es clourà amb les actuacions musicals a partir de les set de la tarda dels hostaletencs Boys Damm, S'temple Bar, The Pardos Cat's i del músic i cantautor de Sant Celoni, Joan Colomo. El celoní presentarà el seu cinquè i darrer treball que porta per títol Sistema. Després del seu gran èxit amb La fília i la fòbia; música pop en el sentit ampli de la paraula amb veu pròpia i tics evidents de cançó protesta en tots els seus catorze temes, cantats tant en català com en castellà, indistintament. Aquest CD, tota una primícia, també ha comptat amb la col·laboració dels músics Marc Clos, Guillem Caballero i Adrià Bauzó i es presenta aquest dijous 12 de maig a la sala Bikini de Barcelona, dins el Festival Curtcircuit.
Arxivat a