El ple de Vic aprova l’enderroc i condicionament de La Pista

El projecte té un pressupost assignat d’uns 200.000 euros | La regidora d’Urbanisme Fabiana Palmero anuncia un concurs d’idees per recuperar l’espai de l'antiga benzinera

05 de maig del 2016
Actualitzat a les 20:03h

La benzinera de La Pista Foto: Adrià Costa


El ple municipal d’aquest dimecres va aprovar definitivament el projecte d’enderroc i condicionament de l’antiga gasolinera La Pista. La benzinera està situada al carrer Anselm Clavé, al costat del riu Mèder i del passeig de la Generalitat. El projecte d’enderrocament té un pressupost assignat de prop de 220.000 euros.

L’Ajuntament de Vic té previst iniciar el procediment d’adjudicació del mateix projecte i que conseqüentment es podrà realitzar. De fet, la regidora d’Urbanisme, Fabiana Palmero, a més de celebrar l’acord unànime d’aquest punt, va anunciar un concurs d’idees per recuperar aquest espai per transformar-lo en espai públic.

Tots els partits van mostrar la seva satisfacció per l’enderroc, que suposarà una gran millora per a la zona i els seus veïns. Així, es podrà millorar la connectivitat entre una banda i l’altra del riu Mèder, augmentar l’espai de protecció proper al riu i també augmentar la superfície industrial del municipi sense ampliar el sòl urbà.

El ple de l’Ajuntament de Vic ja va aprovar l’expropiació la finca on hi ha la benzinera La Pista, per tal de procedir al seu enderroc, el passat desembre de l’any passat. El primer punt aprovat establia una permuta amb els propietaris d’aquesta parcel·la amb una altra situada al carrer de Lleida, i valorada amb 648.000 euros. El segon punt aprovat al voltant del mateix tema contemplava l’enderroc de la benzinera i el condicionament del terreny.
 

Fabiana Palmero al ple de l'Ajuntament de Vic. Foto: Adrià Costa

Arxivat a