Les amenaces de pluja aigualeixen la manifestació del Primer de Maig a Vic

Una cinquantena de persones participa a la mobilització, on s'han donat mostres de suport a la vaga de treballadors d'Esfosa

Pancarta de suport als treballadors d'Esfosa
Pancarta de suport als treballadors d'Esfosa | Adrià Costa
Redacció Osona.com
01 de maig del 2016
Actualitzat a les 9:15h
Poca gent enguany a la manifestació del Primer de Maig que s’ha celebrat al centre de Vic aquest dissabte a la tarda. A molt estirar, una cinquantena de persones han acudit a la tradicional convocatòria dels sindicats CGT i COS, entre els quals alguns regidors de la CUP, com Katia Juncks i Marc Barnolas. El mal temps, amb calamarsa en alguns punts de la plana de Vic i l’amenaça constant de pluja, han fet desistir a molta gent, que ha preferit quedar-se a casa.

En tot cas, la manifestació ha seguit el guió previst. La mobilització ha començat a les 7 de la tarda a l’estació de Vic, enguany amb el lema “La Unió Europea ens condemna a la precarietat”. Els participants han enfilat el carrer Verdaguer i el passeig, fins arribar al carrer de Dues Soles, on s’han fet els parlaments.

La manifestació estava encapçalada per una pancarta on es podia llegir “La teva por, la seva victòria. Pa, sostre i treball”. També s’han pogut veure mostres de suport a la vaga dels treballadors d’Esfosa, amb una pancarta adreçada a Tarradellas: “Esfosa en lluita fins a la victòria. Portar els porcs a un altre escorxador no és la solució”.
 

Manifestació a Vic amb motiu de l'1 de Maig. Foto: Adrià Costa

Arxivat a